Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Makaróny zapekané s údeným mäsom


Prísady

300 g údeného mäsa (údené koleno,
údené plece alebo údená lopatka),
4 vajcia,
100 ml smotany,
100 g nastrúhaného syra,
250 g makarónov,
2 paradajky,
1 cibuľa,
1 lyžica masti,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.75/5

Hodnotenie: 1.8/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Údené mäso uvaríme domäkka, vykostíme a nakrájame na malé kúsky. Nadrobno nasekanú cibuľu speníme v rozpálenej masti, pridáme nakrájané údené mäso, opražíme, okoreníme mletým čiernym korením a preložíme do ohňovzdornej misy.
Makaróny uvaríme v osolenej vode, precedíme a premiešame s údeným mäsom. Nakoniec všetko zalejeme vajcami, ktoré sme rozšľahali so smotanou, posypeme nastrúhaným syrom, dáme do vyhriatej rúry a zapekáme asi 25 až 30 minút.
Podávame ozdobené osminkami paradajok.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!