Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Cestovinové kúzlo


Prísady

500 g bravčového mäsa (pliecko),
400 g cestovín (väčší druh),
4 PL masti,
2 cibule,
3 strúčiky cesnaku,
3 sladkokyslé uhorky,
mleté čierne korenie,
2 PL rajčinového pretlaku,
2 PL kečupu,
soľ,
vývar (voda),
tvrdý nastrúhaný syr


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Najprv si nakrájame mäso na kocky a olúpeme cibuľu. V kastróle rozpálime olej (masť) a cibuľu na ňom osmahneme. Akonáhle zosklovatie, pridáme nakrájané mäso, po všetkých stranách opečieme, osolíme a zalejeme vývarom (môžeme ho pripraviť i z mäsové kocky). Prikryjeme pokrievkou a dusíme, až je mäso takmer mäkké. Občas skontrolujeme, zamiešame a podľa potreby prilejeme vývar. Zatiaľ si olúpeme cesnak, nastrúhame syr, nakrájame kyslé ohorky na kolieska. Ku koncu dusenia mäsa pridáme prelisovaný cesnak, korenie, uhorky, rajčinový pretlak a kečup, premiešame a ešte chvíľu spoločne prehrejeme. Potom zmiešame s uvarenými cestovinami a servírujeme. Samozrejme v kombinácii s trochou zeleniny alebo so zeleninovým šalátom je to tiež zaujímavé.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!