Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Arašidová cestovina


Prísady

400 g celozrnných cestovín,
350 ml paradajkového pretlaku,
1 zelená paprika,
štipka čili korenia,
štipka soli,
2 lyžice arašidového masla,
1/2 šálky arašidov,
1 lyžica olivového oleja,
pažítka,
soľ podľa potreby


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.66/5

Hodnotenie: 1.7/5 (41)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Celozrnné cestoviny uvaríme a scedíme ich. /Vodu použijeme napríklad na polievku./ Pradajkový pretlak zohrejeme v panvici a zamiešame doň pokrájanú papriku, čili korenie a soľ. Primiešame arašidové maslo alebo pomleté arašidy, ktoré obohatia omáčku, pridáme 100 g arašidov a necháme vrieť. Cestovinu zmiešame s olivovým olejom a vmiešame arašidovú omáčku. Podávame ozdobené arašidmi alebo inými orechami, posypané pažítkou a so šalátom ako prílohou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!