Katalóg | Zľavy | Počasie | Domény | Kefalónia | Databáza áut | Firmy SR | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy

Najnovšie recepty

Bryndzové halušky


Prísady

750 g zemiakov,
400 g bryndze,
100 g údenej slaniny,
1 vajce,
150 g hladkej múky,
150 g hrubej múky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.0/5 (3)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, umyjeme a nastrúhame. Pridáme hrubú múku, vajce, soľ a nakoniec hladkú múku. Vypracujeme hrubšie cesto tak, aby sa oddeľovalo od misy. Z cesta nahádžeme do väčšieho množstva vriacej osolenej vody halušky, povaríme ich a dierkovanou vareškou povyberáme. Slaninu nakrájame na malé kúsky a rozškvaríme.
Uvarené halušky dáme do veľkej misy, pridáme bryndzu, trochu vyškvarenej masti zo slaniny a premiešame. Rozdelíme na taniere, posypeme opraženou slaninou a servírujeme.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (0):
Tento recept nemá zatiaľ žiadny komentár. Pridajte komentár pomocou formuláru na spodku stránky.
Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!