Katalóg | Zľavy | Počasie | Domény | Kefalónia | Firmy SR | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Autá | Snár | Vtipy

Najnovšie recepty

Čínska kapusta po Thajsky


Prísady

2 lyžice oleja,
3 strúčiky prelisovaného cesnaku,
4 šálky pokrájanej čínskej kapusty,
2/3 šálky mrazenej kukurice,
1/2 šálky solených arašidov,
1 1/2 lyžice sójovej omáčky,
1 lyžica citrónovej šťavy


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 3.3/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na oleji krátko opražíme cesnak, pridáme na tenké rezance pokrájanú čínsku kapustu a chvíľu opražíme. Podlejeme trochou vody, pridáme kukuricu a podusíme 2 až 3 minúty. Pridáme sójovú omáčku, citrónovú šťavu, prisypeme arašidy. Spolu ešte 1 až 2 minúty podusíme. Podávame ako ľahkú večeru alebo ako výdatnú prílohu.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (1):
simianka (21.2.2012)
cinsku kapustu neoblubujem ale toto bola jedna maxi chutovka, uz sa tesim ked si opat pripravim odteraz jeden z najoblubenejsich receptikov :)

Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!