Katalóg | Zľavy | Počasie | Domény | Kefalónia | Databáza áut | Firmy SR | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na divoko


Prísady

Hovädzie zadné mäso,
smotana,
moridlo,
cibuľa,
1 lyžica múky,
masť,
pol citróna,
2 lyžice práškového cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (11)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hovädzie mäso dáme na 1 až 2 dni do moridla. Potom ho z moridla vyberieme, dáme ho do nádoby s masťou a pečieme. Počas pečenia ho polievame moridlom. Mrkvu z moridla s cibuľou upražíme s 2 lyžicami práškového cukru nahnedo. Potom prisypeme lyžicu múky a popražíme. Zalejeme moridlom a povaríme. Pridáme šťavu z polovice citróna a smotanu. Pri podávaní nalejeme na nakrájané mäso.
Podávame s knedľou alebo s cestovinami.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (1):
juraj (25.10.2014)
Ozaj, veĺmi pekný recepis, no - čože je také to "moridlo",, Treba rozpísat zloženie tohto-či sa mýlim...?

Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!