Katalóg | Zľavy | Počasie | Domény | Kefalónia | Databáza áut | Firmy SR | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy

Najnovšie recepty

Rizoto z bravčového mäsa


Prísady

400 g bravčového mäsa z pleca,
250 g ryže,
80 g ementálu,
1 čajová lyžička paradajkového pretlaku,
2 lyžice sterilizovaného hrášku,
1 cibuľa,
40 g masti,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.5/5 (6)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a za stáleho miešania opražíme v rozpálenej masti. Osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a opražíme. Primiešame umytú ryžu, paradajkový pretlak a hrášok. Zalejeme vodou (na 1 diel ryže dáme 2 diely vody), zakryjeme a vo vyhriatej rúre udusíme domäkka. Rizoto naukladáme na taniere, posypeme nastrúhaným syrom a ozdobíme petržlenovou vňaťou.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (0):
Tento recept nemá zatiaľ žiadny komentár. Pridajte komentár pomocou formuláru na spodku stránky.
Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!