Katalóg | Zľavy | Počasie | Domény | Kefalónia | Firmy SR | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Autá | Snár | Vtipy

Najnovšie recepty

Bravčový guláš


Prísady

1 cibuľa,
100 g bravčovej masti,
mletá červená paprika,
60 g rajčiakového pretlaku,
1 liter hovädzieho vývaru,
500 g bravčového pliecka,
soľ,
mleté korenie,
20 g masti,
1 lyžicu hladkej múky,
2 kyslé uhorky,
50 g sterilizovaného hrášku,
50 g varenej mrkve,
1 a1/2 dl piva


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (32)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nadrobno posekanú cibuľu speníme na bravčovej masti, pridáme papriku, rajčiakový pretlak a zalejeme horúcim vývarom. Pridáme na malé kocky pokrájané bravčové pliecko, soľ, korenie a dusíme do polomäkka. Na masti popražíme múku zalejeme troškou studenej vody a vlejeme k mäsu. Necháme dovariť, až kým nie je mäso mäkké. Potom pridáme na kocky pokrájané uhorky, hrášok, mrkvu, necháme celé ešte raz prejsť varom a nakoniec pridáme pivo. Podávame s chlebom alebo zemiakovou knedlou.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (1):
Kuchár Slopvenský (29.7.2011)
A kde je majorán???? Guľáš bez majoránu, nechcem ani k ránu, keď mám (ako vravia Česi) řádnou ránu.

Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!