Katalóg | Zľavy | Počasie | Domény | Kefalónia | Firmy SR | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Autá | Snár | Vtipy

Najnovšie recepty

Cestoviny s tuniakom a olivami


Prísady

400 g cestovín,
425 ml ošúpaných paradajok v konzerve,
185 g tuniaka v konzerve,
150 g tvrdého syyra,
1 cibuľa,
čierne olivy podľa chuti,
provensalské korenie,
olivový olej,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.74/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cestoviny uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody. Tuniaka aj so šťavou zmiešame s paradajkami pokrájanými na menšie kúsky. Pridáme pokrájané olivy a cibuľu. Všetko dobre premiešame a prehrejeme na panvici. Zmes pridáme k uvareným a scedeným cestovinám, dochutíme korením, soľou a olivovým olejom. Nakoniec posypeme postrúhaným tvrdým syrom.



Vlož nový recept Odošli e-mailom Vytlač recept






Komentáre (0):
Tento recept nemá zatiaľ žiadny komentár. Pridajte komentár pomocou formuláru na spodku stránky.
Váš komentár k receptu:
Meno:
E-mail (Neverejný):



Komentáre píšte po slovensky a používajte aj diakritiku.
Hanlivé a urážlivé komentáre nezverejníme.
Nebojte sa napísať aj dlhší príspevok.
Nepoužívajte HTML značky.
Reklamu v príspevkoch netolerujeme.

Komentár k receptu:





 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!